Senses Whistleblowerordning

Opdateret d. 17. december 2023

Som en del af EU’s whistleblowerdirektiv for virksomheder med over 50 ansatte er Senses Whistleblower ordning etableret. Ordningen kan benyttes af ansatte, konsulenter, freelancere, praktikanter og samarbejdspartnere.

Hvis du mener at have set/oplevet noget mistænkeligt, kan du indberette dette. Ordningen har til formål at sikre, at det er nemt og sikkert at indberette lovovertrædelser og at der bliver fulgt op på disse indberetninger, samt at whisltebloweren er beskyttet mod eventuelle repressalier.

Du kan indberette en sag via email til whistleblower@senses.dk. Du får en kvittering senest 7 dage efter din indberetning er modtaget. Sagens behandles inden for 3 måneder fra indberetningsdato.
Din identitet vil holdes anonym for involverede parter og alt omkring en evt. sag behandles fortroligt. Du er ligeledes beskyttet mod repressalier.

Du kan indberette lovovertrædelser som fx.:
– økonomisk kriminalitet
– svindel
– tyveri
– chikane
– diskrimination
– sikkerhedsrisici

Medlemmer kan ikke bruge ordningen, men henvises til at få behandlet klager og andre sager via mail til Senses.

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses