Senses 60 timers yin yogauddannelse 2024

 

Til dig der vil fordybe dig i yin yogaens verden

60 timers yin yogauddannelse – godkendt af Yoga Alliance

På Senses yin yoga uddannelse bliver du uddannet i den funktionelle tilgang til yin yoga, hvor det er vigtigere, hvordan en yin yogastilling mærkes og påvirker et bestemt fokusområde, end hvordan stillingen ser ud. Du vil udvikle dine evner til at være mere til stede, nysgerrig og eksperimenterende i din egen yin yoga praksis. Og du vil lære, hvordan du tilrettelægger inkluderende yin yogaklasser, der tager udgangspunkt i individuelle behov og tilpasser øvelserne så de passer bedst til muligt til elevernes forskellige kroppe.

Vi holder et trygt og uformelt rum, hvor vi kan dykke ned i krop og sind og studere den funktionelle yin yogas principper, teknikker og filosofi. I en vekslen mellem teori og praksis, fordyber vi os i, hvordan nervesystemet beroliges, åndedrættets betydning, mindfulness, meridianbaner og Chi (energi) – alt sammen ud fra et yin yogisk perspektiv.

Som elev på Senses yin yogauddannelse får du ti klip til yoga hos Senses, så du kan få inspiration både til din egen praksis og til din fremtidige yogaundervisning. De ti klip skal bruges, imens du er på yin yogauddannelsen.

Tag med på denne transformerende rejse, der vil give dig en dybere indsigt i de fysiske, mentale og spirituelle aspekter af yin yoga og lære dig at integrere det både på din egen yogamåtte, i din yogaundervisning og i din dagligdag.

 

Temaer

 • Filosofien bag yin yoga
 • Den funktionelle tilgang til yin yoga
 • Anatomi og bevægelseslære med udgangspunkt i Paul Grilleys funktionelle model “14-10-7”
 • Yin yogaens grundstillinger
 • Bindevæv/fascia
 • Meridianer
 • Den traditionelle kinesiske medicins energiforståelse og Chi
 • Undervisningsteknik
 • Tematisering og sekvensering
 • Graviditet og yin yoga
 • Brug af props

 

Yin yoga

Yin yoga er en rolig praksis med en stor effekt, ikke kun på den fysiske krop, men også på den mentale og energiske krop. Den skaber et velbehag, der gør krop og sind mere bevægelige og levende. En yin yoga praksis hjælper med at opbygge energi. Jo mere energi der strømmer i kroppen, jo mere overskud opstår til transformationsprocesser, både følelsesmæssigt og mentalt.

Yin yoga er en venlig invitation til at give krop og sind opmærksomhed og forbinde dig med alt det, der opleves i kroppen, energistrømmene, følelserne og tankerne. Det kan være udfordrende og derfor er en kærlig og ikke mindst åben og nysgerrig tilgang vigtig. Med den tilgang lærer vi at møde os selv og være med dét der foregår inden i. Lidt efter lidt, vil det udfordrende ændre sig til værdifulde erfaringer, oplevelser og indsigter, der kan bidrage til mere nærvær, ro og glæde i hverdagen og i livet.

 

 

        “Yin Yoga is simple, but simple does not mean easy.”

        – Bernie Clark

 

Målgruppe

Senses yin yogauddannelse er både for dig, der er yogalærer og har lyst til at begynde at undervise i yin yoga og for dig, der dyrker yin yoga og vil udvikle og fordybe din egen praksis.

Det eneste vi forventer af dig, er at du har erfaring med at dyrke yin yoga, er motiveret for at lære nyt og villig til at investere den tid og energi det tager.

Tid & sted

Modul 1:
Torsdag d. 29. august kl. 09.30 – 16.00
Fredag d. 30. august kl. 09.30 – 16.00 

Modul 2:
Torsdag d. 19. september kl. 09.30 – 16.00
Fredag d. 20. september kl. 09.30 – 16.00 

Modul 3:
Torsdag d. 24. oktober kl. 09.30 – 16.00
Fredag d. 25. oktober kl. 09.30 – 16.00 

Modul 4:
Torsdag d. 21. november kl. 09.30 – 16.00
Fredag d. 22. november kl. 09.30 – 16.00 

Alle undervisningstimer afholdes hos Senses Vesterbro, Sommerstedgade 5-7, 1718 København V

Pris

Early bird-pris indtil den 28. juni: kr. 7.500,-

Normalpris: kr. 8.500,-

Prisen er inklusiv materialer, diplom og ti klip til yogaklasser hos Senses.

Ratebetaling

Har du brug for at inddele betalingen to rater, så send en mail til udd@senses.dk. Det koster ikke ekstra. Første rate betales ved tilmelding, anden rate betales senest den 1. august.

Vigtig info om betaling

Kr. 2500,- af uddannelsens pris anses som depositum. Ved annullering af pladsen mere end 60 dage før uddannelsesstart, tilbagebetales uddannelsens pris fratrukket depositum. Ved annullering af pladsen senere end 60 dage før uddannelsesstart tilbagebetales uddannelsens pris ikke, medmindre det lykkes Senses at afsætte pladsen til anden deltager. I så fald tilbagebetales uddannelsens pris fratrukket depositum.

Early bird

Køb din plads til early bird-pris senest fredag den 28. juni og spar 1.000 kr.

Early bird-pris: kr. 7.500,-
Normalpris: kr. 8.500,-

Spørgsmål

Har du spørgsmål om uddannelsen, så send dit navn og dit telefonnummer til udd@senses.dk, så vender vi tilbage til dig med det samme.

Godkendt af Yoga Alliance

Senses 60 timers yin yogauddannelse er godkendt af det internationale yogaforbund, Yoga Alliance. Er du certificeret yogalærer, så tæller timerne som efteruddannelse hos Yoga Alliance.

Et portræt af underviser Michael Bjerrum

Undervisere

Et portræt af underviser Michael Bjerrum
Susan Søgaard
Et portræt af underviser Michael Bjerrum
Christina Madsen