Senses Barretræning

Senses Barretræning er funktionel træning inspireret af ballet, yoga og pilates. Det er effektiv styrketræning, som samtidig der giver lange slanke muskler og øget smidighed. Du finder barreklasserne på holdplanen hver uge.

SENSES BARRE

Træning ved barren er kendt fra ballettens verden. I kombination med yoga og pilates bliver det til en effektiv styrketræning for hele kroppen. Vi bruger gulvet, måtten og barren og laver styrkende øvelser med elastik og håndvægte.

Vi bruger barren til at holde balancen og til at holde kroppen i ro, mens vi laver små styrkende bevægelser med isolerede muskelgrupper. Via de små pulsende bevægelser vil du skiftevis aktivere og slappe af i musklerne. På klassen får hele kroppen effektiv styrketræning via mange gentagelser, og du opbygger smidighed og balance og en god kropsholdning.

Senses har bragt denne effektive og populære træningsform til Danmark fra de store yogacentre i New York. Træningen foregår primært ved barren og består af forskellige isolerede øvelser i udfordrende stillinger til motiverende musik. Prøv en helt ny træningsform, hvor hård balletskole møder yoga og pilates.

Vi glæder os til at se dig ved barren.

Hvem kan deltage? Alle kan deltage. Fortæl din underviser, hvis du er gravid.

 

Find os

Senses har studier på Finsensvej på Frederiksberg, Ryesgade på Nørrebro og Sommerstedgade på Vesterbro.