Senses Barretræning

Senses Barretræning er funktionel træning inspireret af ballet, yoga og pilates. Det er effektiv styrketræning, som samtidig der giver lange slanke muskler og øget smidighed. Du finder barreklasserne på holdplanen hver uge.

SENSES BARRE

Træning ved barren er kendt fra ballettens verden. I kombination med yoga og pilates bliver det til en effektiv styrketræning for hele kroppen. Vi bruger gulvet, måtten og barren og laver styrkende øvelser med elastik og håndvægte.

Vi bruger barren til at holde balancen og til at holde kroppen i ro, mens vi laver små styrkende bevægelser med isolerede muskelgrupper. Via de små pulsende bevægelser vil du skiftevis aktivere og slappe af i musklerne. På klassen får hele kroppen effektiv styrketræning via mange gentagelser, og du opbygger smidighed og balance og en god kropsholdning.

Senses har bragt denne effektive og populære træningsform til Danmark fra de store yogacentre i New York. Træningen foregår primært ved barren og består af forskellige isolerede øvelser i udfordrende stillinger til motiverende musik. Prøv en helt ny træningsform, hvor hård balletskole møder yoga og pilates.

Vi glæder os til at se dig ved barren.

Hvem kan deltage? Alle kan deltage. Fortæl din underviser, hvis du er gravid.

 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.