Fire ugers forløb – Hot yoga

Hot Yoga forløbet er til dig, der gerne vil i gang med yoga i den varme sal. Kom med og oplev alle de fordele og gode ting, der gør Hot Yoga til noget helt særligt.

Der kan være flere årsager til, at du har holdt dig fra at prøve Hot Yoga. Er det mon tanken om at træne i den 37-39 grader varme sal? Vi ved det – det kan virke skræmmende, men det er fantastisk. Du vil opleve øget velvære og en helt ny rar fornemmelse i kroppen.

Det handler om stille, roligt og regelmæssigt at vænne kroppen til varmen. Kroppen vil belønne dig for din tålmodighed, – og din balance og koncentration vil styrkes. 

Yoga er desuden et godt sted at søge hen, når kroppen skal i balance. For i yoga følger sindet med – det er det der er så magisk.

Yoga i den varme sal er for alle uanset alder og skavanker. Dog er det ikke egnet til gravide.

Den yoga der undervises hos Senses og på dette forløb, tilpasses den enkelte krop. Vi forsøger ikke at tvinge din krop ind i en stilling, som ikke passer til dig.

Vores 4 ugers Hot Yoga forløb i den varme sal er til dig der er har lyst til nysgerrigt at fordybe dig både i yoga og i dig selv. 

Det er til dig:

 • Der (måske) har dyrket yoga før, men aldrig haft mod på at prøve Hot Yoga.
 • Der trænger til at få bevæget kroppen, så den igen føles rar at være i.
 • Der synes, det er svært at gøre alt på egen hånd, – også når det gælder yoga.
 • Der er klar til at sætte dig selv og yoga tid højt på dagsordenen.
 • Der kan mærke at din krop har brug for meget mere kærlig, omsorg og forkælelse.
 • Der er erfaren  yogaudøver, der ønsker fællesskab, nye eller andre yoga veje.
 • Der ønsker at forkæle dig selv og lære hvordan du nærer, lytter  og respekterer din krop, i din travle hverdag. 
 • Der stadig føler dig lidt ny i yogaens verden og gerne vil have den endnu mere ind under huden.
 • Der allerede dyrker yoga, men ønsker fællesskab og lidt ny inspiration.

Uanset din baggrund, lover vi dig en blid indgang til Hot Yoga og vi glæder os til at tage godt imod dig i varmen.

Gennem dette forløb vil din krop blive stærkere og mere smidig. Du  vil få lettere ved at finde ro, få lettere ved at slappe af, lettere ved at sove og blive bedre til at koncentrere dig. Det er nemlig alt det yoga kan give os.

Vores største ønske og formål med dette forløb er, at vi kan støtte  dig på rejsen ind i yogaens magiske verden, –  på en god måde, så du kan opleve alt det vidunderlige yoga kan. Vi ønsker at give dig lyst og inspiration til, at fortsætte din yogarejse langt ind i fremtiden.

Gennem forløbets 4 uger får du:

 • 2 faste yogaklasser om ugen.
 • Undervisning af dygtig og erfaren underviser på et lukket og intimt  hold.
 • Følgeskab med samme gruppe mennesker.
 • 2 bonus klasser så du kan teste andre Senses klasser sideløbende og finde præcis den kombination, der fungerer og motiverer dig.
 • 1 bonus klasse til en ven eller veninde (mere info i mail v. tilmelding).

Praktisk:

Tag behageligt, svedabsorberende træningstøj på, som du kan bevæge dig i. Du skal medbringe din egen måtte. Har du ikke en måtte, kan du købe eller leje en i receptionen. Husk vandflaske.

Skavanker og skader:

Har du skader eller skavanker? Så tag en snak med underviseren. Er der noget du er usikker på? Så tøv ikke med at spørge om hjælp.

 

Senses Vesterbro

Nye datoer på vej

Senses Nørrebro

Nye datoer på vej

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses