50 timers kursus i Vinyasa Flow Yoga og sekvensering af yogaklasser

Lær at skabe kloge sekvenser med formål og styrke

Dette kursus er for dig der er yogaunderviser og som ønsker at udvide din viden om kreativ sekvensering, og det at kunne skabe en velfunderet platform til trygge, støttende og udviklende yogaklasser – krydret med yogafilosofi.

Vi vil arbejde med betydningen af sekvensering for at skabe lethed og balance i krop og sind, samt hvordan man gennem brug af Asanas (yogastillinger), Pranayama (åndedrætsteknikker) og Mudras (håndstillinger) kan arbejde med at balancere mere subtile lag af kroppen. Du vil erfare både kropsligt og mentalt, hvad det betyder at skabe intelligent Krama (rækkefølge) i undervisningen, og blive i stand til skabe flow-klasser der imødekommer forskellige behov og omstændigheder.

Kursets indhold

Forløbet kombinerer teori og praksis og der lægges vægt på erfaringsbaseret viden, der bl.a. indebærer egen praksis, personlige refleksioner og forberedelse af egne sekvenser som en del af forløbet. Der vil også blive givet feedback undervejs og som afslutning på forløbet.

  • Basis for sekvensering – og forskellige udgangspunkter for sekvensering
  • Vinyasa krama – relationer mellem stillinger og balancen i sekvenser
  • Undervisningsmetodik – at forbinde det individuelle og personlige til det Universelle, observation, stemmeføring og sprogbrug m.m.
  • Pranayama
  • Yogafilosofi
  • Mudras og deres anvendelse i sekvenser
  • Praksis og forberedelse af praksis

Målgruppe

Det forventes at du har deltaget på en minimum 100 timers yogalæreruddannelse, og har en nysgerrighed på at skabe Vinyasa Flow Yoga klasser, eller har et ønske om at inddrage flow i din undervisning. Forløbet vil berige din forståelse af sekvensering og undervisningsfærdigheder, men vil også være en gave til din egen praksis.

Datoer 2024

< datoer på vej >

Diplom for gennemførsel

Uddannelsen kan indgå som en overbygning til din Senses 100 timers yogalærergrunduddannelse og kan derfor tilføjes dit diplom, så du har ialt en 150 timers yogalærerudannelse fra Senses.

Har du en yogalæreruddannelse fra et et andet sted end Senses er du også velkommen til at deltage og du vil modtage et diplom med 50 timers vinyasa flow uddannelse efter fuldført kursus.

Pris og betaling

Pris er inkl. undervisningsmateriale og kursusbevis.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til udd@senses.dk

Tilmelding

Du tilmelder dig uddannelsen at sende en mail til udd@senses.dk. 

Sted

Senses, Vesterbro.

Spørgsmål

Har du spørgsmål omkring uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os på udd@senses.dk.

Underviser

Jacqueline Albers Thomasen underviser ugentlige klasser hos Senses i Hot yoga, Hot yoga: Flow og i Hatha yoga. Hun underviser også temabaserede klasser med i bla. yoga nidra, meditation, yogafilosofi og mudras. Jacqueline er også en af de faste undervisere på Senses 100 timers yogalærergrunduddannelse.