100 timers fordybelse i yogaens verden

Er du klar til en intens, spændende og udfordrende fordybelsesrejse ind i yogaens verden, så er Senses yogalæreruddannelse måske noget for dig.

“Yoga does not remove us from the reality or responsibilities of everyday life but rather places our feet firmly and resolutely in the practical ground of experience. We don’t transcend our lives; we return to the life we left behind in the hopes of something better.”

– Donna Farhi

På Senses 100 timers yogalærergrunduddannelse uddannes du i hatha yoga sammen med et hold af andre dedikerede yogaelever. Uddannelsen er både for dig, der ønsker at udvikle og fordybe din egen yogapraksis og for dig, der nu eller engang i fremtiden ønsker at undervise i yoga.

På uddannelsen lægges der vægt på en grundig forståelse af de enkelte stillinger i hatha yoga i teori og praksis.

Alle uddannelsens undervisere har mange års erfaring i at undervise i yoga og i at uddanne elever til også at kunne dele deres passion for yoga med andre.

Uddannelsen forløber over knap et halvt år, og undervisningen er tilrettelagt i weekendmoduler, så du kan passe dine øvrige forpligtelser, mens du uddanner dig hos os. Mellem modulerne er der selvfølgelig forberedelse og selvstændigt arbejde med stoffet.

Du tilmelder dig ved at indsende ansøgningen og indbetale depositum på 1000 kr. Når det fulde beløb betales, fratrækkes depositum via en tildelt rabatkode.

Følg linket her og læs mere om uddannelsens indhold, forløb og ansøgning. Får du ikke svar på dine spørgsmål i beskrivelsen af uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os på udd@senses.dk.

Følg med i de nyeste Covid-19 retningslinjer her.

“Uddannelsen blev startskuddet for undervisning i Hatha Yoga og Hot Yoga, for egentlig havde jeg allerede en 100-timers grunduddannelse, men denne gang følte jeg, at jeg blev så godt uddannet, at jeg fik mod på at undervise. Natascha og Michael lagde stor vægt på en grundig indføring i de grundlæggende stillinger og i sikkerhed i undervisning af andre, så det gjorde mig tryg som underviser, og jeg trækker stadig i stor stil på den træning, jeg opnåede på kurset.
Jeg kan anbefale dig at deltage på kurset, hvis du har lyst til at udvikle din egen praksis og på sigt at undervise. ”

– Steen, deltager på Senses 100 timers yoga
grunduddannelse i 2015 – 2016

“Jeg kunne mærke, at der skete et skub i min praksis, og jeg havde lyst til at gribe den medvind og bygge på, bare for min egen skyld. Men efter jeg første gang prøvede at undervise en klasse, kunne jeg mærke, at det var det, jeg skulle med min grunduddannelse.”

– Anna, deltager på Senses 100 timers yoga
grunduddannelse i 2019 – 2020

“Jeg har ikke på noget tidspunkt, hverken over for mine undervisere eller de andre på holdet, følt at jeg skulle præstere, hvilket har givet mig de bedste betingelser for at lære.

Det er skønt at nørde stillinger i så høj detaljegrad sammen med andre, som synes, at yoga er ligeså fantastisk som jeg selv. Fordybelsen kombineret med den legende tilgang har været enormt berigende for mig – jeg har taget et tigerspring i min forståelse af mig selv og min egen praksis.

Det er som om, at uddannelsen har åbnet en helt ny, uudforsket tilgang til yoga for mig.”

– Thea, deltager på Senses 100 timers yoga
grunduddannelse i 2015 – 2016

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.