Find dine Senses klasser i holdplanen

Se Senses klasser for de næste to uger i holdplanen – klik på et hold for at se beskrivelse og underviser, og book dig på med dit Senses login. Husk, at være opmærksom på afmeldingsfrister og gebyr for at udeblive – se mere under FAQ & godt igang.

 

Kom til yoga på Frederiksberg

Besøg vores studie på Frederiksberg, hvis du bor i nærheden eller er på udkig efter yoga på Frederiksberg. Du finder os på Frederiksberg på Finsensvej 37F. Vores studie er tæt på både metro og bus. Kom forbi, hvis du vil opleve vores smukke lokaler og hyggelige univers.

Studiet byder på en masse forskellige holdtyper, så der er noget for enhver smag. Prøv f.eks. Barretræning eller Pilates Reformer, som er nogle af vores mest populære hold på Frederiksberg.

Alle kan deltage uanset niveau – og vores undervisere guider og motiverer alle på holdet. Hvis du er ny til yoga, kan du finde inspiration og flere informationer her.

 

Et stort udvalg af holdtyper

Vores store udvalg af holdtyper gør det nemt at bevare motivationen, når du går til yoga på Frederiksberg. Vi har både yogaklasser, der foregår i et roligt og afslappende tempo og yogaklasser med fokus på styrketræning. Klasserne supplerer hinanden godt, så kombinér dem gerne for en effektiv træning.

Føler du dig stiv og fastlåst i kroppen af for meget stillesiddende arbejde? Så er Urban Yoga lige noget for dig. Dine kontorskuldre kommer ned, og du vil opleve, at din balance og kropsholdning bliver bedre. Yogaformen er i øvrigt god for nybegyndere, da øvelserne er simple.

Vil du træne din core med effektiv styrketræning? Så prøv Barretræning og Reformer i studiet på Frederiksberg.

Hvis du søger mindful yoga på Frederiksberg, kan vi anbefale Urban Zen, Restorative Yoga eller Yin Yoga.

 

Kom og vær med til yoga på Frederiksberg

Lyder vores hold med yoga på Frederiksberg som noget for dig, eller har du spørgsmål til de forskellige holdtyper? Så kontakt os. Vores dygtige undervisere står klar til at hjælpe dig, så du finder det helt rigtige klasse at deltage på. Få overblik over de forskellige klasser i holdplanen, hvor du også kan booke din træning 2 uger i forvejen.

Se Senses’ klasser for de næste 2 uger i holdplanen – klik på et hold for at se beskrivelse og underviser, og book dig på med dit Senses-login. Husk at være opmærksom på afmeldingsfrister og gebyr for at udeblive – se mere under FAQ & godt i gang.

 

 

14 dages skema

Klasser vises 14 dage frem. Klik i skemaet for at se beskrivelse, underviser og booke din plads.

Bedre mobilvisning

Skift evt. til dagsvisning i stedet for uge eller åben skema i nyt vindue.

Hent Android app

Book klasser nemt på din mobil via app’en. Gå til Google Play.

Hent iPhone app

Book klasser nemt på din iPhone via app’en. Gå til App Store.

Vigtig info om deltagelse på hot yoga-klasser

Medbring din egen yogamåtte og to håndklæder. Det bliver varmt, og du får brug for et ekstra håndklæde til måtten. Drik rigeligt med vand i løbet af dagen før en Hot Yoga klasse.

Af hensyn til din sikkerhed beder vi dig læse vores guide til at komme godt i gang hos Senses og guidelines for hot yoga grundigt igennem. Sådan får du den bedste oplevelse og mest muligt ud af træningen.

 senseshvidblomst

Move your body, grow your mind