Dyrk Reformer træning i København

Leder du efter et sted at dyrke Reformer træning i København? Og vil du være sikker på at modtage undervisning af dygtige og engagerede undervisere? Så er Senses det helt rigtige sted for dig. Vi tilbyder Reformer træning flere steder i København, og du kan med fordel kombinere din Reformer træning med vores andre klasser, som Hot Yoga, Yin Yoga eller Barretræning. På vores holdplan kan du finde det Senses studie, der ligger nærmest dig.

Vigtig info om deltagelse på reformerklasser

På reformerklasser skal du af sikkerheds- og hygiejnemæssige årsager have reformerstrømper på. De kan købes i receptionen.

Er du ny til reformer, så skal du starte med at tage en introtime. Læs mere længere nede på siden.


Reformer i København
bliv stærkere og mere udholdende

Senses’ Reformer er helt unik og adskiller sig fra alt andet styrketræningsudstyr. Øvelserne kan varieres på utallige måder og er yderst effektive i forhold til styrke, smidighed og udholdenhed, så du får mest muligt ud af anstrengelserne. Maskinen både støtter og udfordrer dig, og øvelserne er effektive og målrettede. Du kan opleve alt fra let smidighedstræning og blid genoptræning til intens træning af hele kroppen med reformeren. Når du dyrker Reformer i København, får du:

  • Stærke, men smidige muskler
  • En stærk bækkenbund
  • Fokuseret træning på kernen i din krop
  • Øget fedtforbrænding
  • En flot kropsholdning

Sværhedsgraden kan øges eller mindskes, så reformertræning henvender sig til alle uanset alder, køn og træningserfaring. Eftersom en stor del af øvelserne foregår liggende eller siddende, er reformertræning skånsom for ryg og knæ, så du kan sagtens være med, selvom du f.eks. har ryg- eller knæproblemer.

Reformertræning foregår på hold, og hver person har sin egen Reformer. Reformeren består af et system af bl.a. fjedre, stropper og en glidende vogn. Kombinationen af fjedre og din egen kropsvægt udgør modstanden.

Du bevæger både vognen, kroppen, arme og ben, hvilket udfordrer og forbedrer din styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration.

Med Reformer kan du opnå store kropslige forandringer på kort tid, og mottoet for reformertræning er: Efter 10 gange mærker du det, efter 20 gange ser du det, og efter 30 gange har du en ny krop. Joseph Pilates, opfinder af Reformer.

Når du skal prøve Reformer i København for første gang, skal du tage en introklasse. REFORMER INTRO: 60 MIN. kombinerer introduktion til maskinen og de grundlæggende øvelser med en regulær træning, og så er du klar til at deltage på vores almindelige reformerklasser.

Vil du have en grundigere indføring i reformertræning på et lukket hold, så se vores intensive fire ugers reformerforløb.

Hvem kan deltage? Vores reformerklasser er for alle. Fortæl din underviser, hvis du er gravid.

Hos Senses er velvære, ro og den gode atmosfære i centrum

Det er vigtigt for os, at du føler dig inspireret og motiveret, når du træner i vores studier. Derfor har vi sørget for, at du møder ind til et træningscenter ud over det sædvanlige. Hos Senses har vi fordybelsen i fokus, og vi sørger for at skabe positiv energi og en hyggelig atmosfære, hver gang du besøger os. Din udvikling er kernen i vores arbejde og med Reformer i København er du godt på vej til at forme et liv med sunde vaner, der giver fysisk velvære og mentalt overskud.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Reformer eller vores yogahold.

Find os

Senses har studier på Finsensvej på Frederiksberg, Ryesgade på Nørrebro og Sommerstedgade på Vesterbro.