Dyrk Reformer træning i København

Leder du efter et sted at dyrke Reformer træning i København? Og vil du være sikker på at modtage undervisning af dygtige og engagerede undervisere? Så er Senses det helt rigtige sted for dig. Vi tilbyder Reformer træning flere steder i København, og du kan med fordel kombinere din Reformer træning med vores andre klasser, som Hot Yoga, Yin Yoga eller Barretræning. På vores holdplan kan du finde det Senses studie, der ligger nærmest dig.

Vigtig info om deltagelse på reformerklasser

På reformerklasser skal du af sikkerheds- og hygiejnemæssige årsager have reformerstrømper på. De kan købes i receptionen. Du skal deltage på en introklasse, inden du går videre på nogle af de andre reformerklasser.


Reformer i København
bliv stærkere og mere udholdende

Senses’ Reformer er helt unik og adskiller sig fra alt andet styrketræningsudstyr. Øvelserne kan varieres på utallige måder og er yderst effektive i forhold til styrke, smidighed og udholdenhed, så du får mest muligt ud af anstrengelserne. Maskinen både støtter og udfordrer dig, og øvelserne er effektive og målrettede. Du kan opleve alt fra let smidighedstræning og blid genoptræning til intens træning af hele kroppen med reformeren. Når du dyrker Reformer i København, får du:

  • Stærke, men smidige muskler
  • En stærk bækkenbund
  • Fokuseret træning på kernen i din krop
  • Øget fedtforbrænding
  • En flot kropsholdning

Sværhedsgraden kan øges eller mindskes, så reformertræning henvender sig til alle uanset alder, køn og træningserfaring. Eftersom en stor del af øvelserne foregår liggende eller siddende, er reformertræning skånsom for ryg og knæ, så du kan sagtens være med, selvom du f.eks. har ryg- eller knæproblemer.

Reformertræning foregår på hold, og hver person har sin egen Reformer. Reformeren består af et system af bl.a. fjedre, stropper og en glidende vogn. Kombinationen af fjedre og din egen kropsvægt udgør modstanden.

Du bevæger både vognen, kroppen, arme og ben, hvilket udfordrer og forbedrer din styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration.

Med Reformer kan du opnå store kropslige forandringer på kort tid, og mottoet for reformertræning er: Efter 10 gange mærker du det, efter 20 gange ser du det, og efter 30 gange har du en ny krop. Joseph Pilates, opfinder af Reformer.

 

Hos Senses er velvære, ro og den gode atmosfære i centrum

Det er vigtigt for os, at du føler dig inspireret og motiveret, når du træner i vores studier. Derfor har vi sørget for, at du møder ind til et træningscenter ud over det sædvanlige. Hos Senses har vi fordybelsen i fokus, og vi sørger for at skabe positiv energi og en hyggelig atmosfære, hver gang du besøger os. Din udvikling er kernen i vores arbejde og med Reformer i København er du godt på vej til at forme et liv med sunde vaner, der giver fysisk velvære og mentalt overskud.

Når du skal prøve Reformer i København for første gang, skal du på 15 minutters intro-klasse inden timen (se hvornår der er intro-klasser i holdplanen). Du skal blot booke plads på reformertimen og komme 15 minutter inden intro-klassen, så vil receptionisten sørge for, at du får en plads på intro-klassen, uden at du bruger et klip.

Hvem kan deltage? Klassen er for alle. Fortæl din underviser, hvis du er gravid.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Reformer eller vores yogahold.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: reception@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: reception@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Borups Allé
2000 Frederiksberg 114, st

E-mail: reception@senses.dk

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: reception@senses.dk

 

Find os

Senses har studio på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro, 2 steder på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd – find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.