Natascha Hardt

Hvad er din motivation for at undervise? At øge velvære i krop og sind.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning? At mærke kroppen og åndedrættet,- at flytte opmærksomheden fra de ydre omgivelser og mærke indad, -at slippe spændinger og derved frigøre energi, at træne nærvær, kærlig opmærksomhed og accept. Når vi praktisere yoga mange sammen løftes vi af den fælles energi. Der er plads til at mærke sig selv og vælge alternativer til stillingen. Alle kroppe er forskellige, og kroppen forandre sig hele tiden. Det er vigtigt at praktiserer med den krop du har i dag, lige nu.

Hvad ønsker du, at medlemmerne skal tage med sig efter en klasse med dig? Jeg håber, at de forlader yogasalen med en følelse af at være mere levende, glade og veloplagte. At de går derfra med overskud til at glæde og inspirere andre, og gøre det der er meningsfuldt i hverdagen og i livet.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses? At der er flere træningsformer samlet på et sted. Det giver mulighed for at variere træningen efter behov, så den ikke bliver ensidig. Det er godt at fordybe sig i en træningsform lige så vel, som det altid er godt at udfordre kroppen med nye bevægelser. Ved at variere træner du intelligent, der dannes nye nervebaner, flere muskelgrupper styrkes og det gør kroppen langt stærkere.

N

Hot yoga

N

Hot yoga flow

N

Hatha yoga

N

Urban yoga

N

Urban zen

N

Restorativ yoga

N

Yin yoga

N

Yogauddannelse

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking