Katrina Neergaard Holm

Hvad er din motivation for at undervise?

Jeg kan godt lide at udvide ideen om fitness og hvad, det kan være; at man kan få en effektiv træning, som alle kan være med til, men som stadig læner sig op ad det dansante.

Det motiverer mig, når jeg føler at jeg kan lære nogen at kende sin krop bedre, så de kan få mere organisk træning uden at belaste kroppen.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Jeg lægger særligt vægt på de øvelser, som er inspirerede af forskellige danseteknikker, og jeg går til en hver tid ind for kvalitet frem for kvantitet.

Hvad ønsker du at eleverne skal tage med sig?

Jeg håber at medlemmerne føler, at de får trænet deres stabilitet, styrke og det bevægelige, og samtidig har haft det sjovt.

Jeg håber de går fra min klasse med mere energi og en rank ryg.

Hvad kan du særligt godt lide ved senses?

Jeg kan godt lide den gode atmosfære, der er i hele huset. Der bliver lagt vægt på velvære og afslapning lige så vel som hård træning.

Jeg mener, at det er vigtigt, som kulturen omkring træning har udviklet sig de seneste år, at man ikke får lige så meget ud af den hårde træning, hvis ikke man også kan slappe af og komme ned i gear og har hovedet med, lige så vel som kroppen.

Derudover har Senses gode standarter i forhold til æstetikken og detaljerne, lækre omklædningsrum og bade, te i receptionen, ordentlige studier osv.

N

Reformer

N

Barre

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking