Katrina Neergaard Holm

Hvad er din motivation for at undervise?

Jeg kan godt lide at udvide ideen om fitness og hvad, det kan være; at man kan få en effektiv træning, som alle kan være med til, men som stadig læner sig op ad det dansante.

Det motiverer mig, når jeg føler at jeg kan lære nogen at kende sin krop bedre, så de kan få mere organisk træning uden at belaste kroppen.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Jeg lægger særligt vægt på de øvelser, som er inspirerede af forskellige danseteknikker, og jeg går til en hver tid ind for kvalitet frem for kvantitet.

Hvad ønsker du at eleverne skal tage med sig?

Jeg håber at medlemmerne føler, at de får trænet deres stabilitet, styrke og det bevægelige, og samtidig har haft det sjovt.

Jeg håber de går fra min klasse med mere energi og en rank ryg.

Hvad kan du særligt godt lide ved senses?

Jeg kan godt lide den gode atmosfære, der er i hele huset. Der bliver lagt vægt på velvære og afslapning lige så vel som hård træning.

Jeg mener, at det er vigtigt, som kulturen omkring træning har udviklet sig de seneste år, at man ikke får lige så meget ud af den hårde træning, hvis ikke man også kan slappe af og komme ned i gear og har hovedet med, lige så vel som kroppen.

Derudover har Senses gode standarter i forhold til æstetikken og detaljerne, lækre omklædningsrum og bade, te i receptionen, ordentlige studier osv.

N

Reformer

N

Barre

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro og åbner på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd i løbet af de næste måneder – find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen – se de normale tider i FAQ’en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.