Stina Strange Thue

Stina finder du som underviser på Senses Cardio Core og Barretræning.

Stina er uddannet danser fra Balettakademien i Göteborg samt danseformidler fra Den Danske Scenekunstskole. Hun har gennem en stor del af sit liv undervist i både moderne dans, ballet og fysisk, funktionel træning.

Hvad er din motivation for at undervise? Jeg underviser for at udvikle, personliggøre, give oplevelser og videreformidle min viden. Forhåbentlig går folk engang imellem fra mine timer med både en følelse af at have arbejdet, fået ny viden og ny energi.

Hvad motiverer dig til selv at holde dig i gang? Min egen træning og praksis er med til at give mig min daglige energi. Den holder min krop vedlige, så jeg kan varetage en hverdag med meget fysisk undervisning. Min egen motivation ligger i både den fysiske og psykiske sundhed, som er med til at holde min krop og mit sind balancerede.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning? Jeg lægger vægt på, at træning hvad enten det er dans eller fysisk træning er en personlig, ofte meget individuel praksis, og derfor håber jeg på at kunne møde folk der, hvor de er. Jeg synes, det er vigtigt, at man går fra min undervisning med fornyet energi, og derfor prioriterer jeg den gode stemning højt.

N

Cardio Core

N

Barre

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS – telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.