Stina Strange Thue

Hvad er din motivation for at undervise? Jeg underviser for at udvikle, personliggøre, give oplevelser og videreformidle min viden. Forhåbentlig går folk engang imellem fra mine timer med både en følelse af at have arbejdet, fået ny viden og ny energi.

Hvad motiverer dig til selv at holde dig i gang? Min egen træning og praksis er med til at give mig min daglige energi. Den holder min krop ved lige, så jeg kan varetage en hverdag med meget fysisk undervisning. Min egen motivation ligger i både den fysiske og psykiske sundhed, som er med til at holde min krop og mit sind balancerede.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning? Jeg lægger vægt på, at træning hvad enten det er dans eller fysisk træning er en personlig, ofte meget individuel praksis, og derfor håber jeg på at kunne møde folk der, hvor de er. Jeg synes, det er vigtigt, at man går fra min undervisning med fornyet energi, og derfor prioriterer jeg den gode stemning højt.

N

Cardio Core

N

Barre

N

Hot yoga

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking