Placeholderfoto i rosa med en illustreret figur

Sherwin Reyes

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?
Jeg lægger vægt på flow, teknik og at eleverne føler sig afslappet nok til at kunne grine, samtidig med at vi arbejder seriøst.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?
Følelsen af at have det godt i sin egen krop og i hovedet. Jeg ønsker at de får den “samme” følelse jeg selv får, når jeg har været til en fantastisk time og føler mig næret på alle planer.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?
Kollegaerne, eleverne og at vi serverer thé. Jeg elsker at man kan vælge imellem så mange forskellige stilarter, men særligt at Senses er et ‘yoga studie med mere’. Dette giver en hel anden kvalitet til stedet, som inviterer til, at forbinde det mentale med det fysiske. Denne tilgang er hvert fald noget jeg tager med mig, uanset om det er reformer, barre eller cardio core. som jeg underviser i. Så det er altså vigtigt, at vi bruger tid på at grounde kroppen før vi bygger op til en sveddryppende time.

Hvad motiverer dig til at undervise?
Det der motiverer mig til at undervise, er min kærlighed til bevægelse, og det at være i et miljø hvor eleverne og kollegaerne er fantastiske. Jeg synes at det er dejligt at kunne dele min bevægelsesglæde og viden med en masse mennesker. Samtidig med, at jeg for hver gang udvikler mig. Forstået på den måde at jeg lærer at analysere de forskellige kroppe, ud fra deres erfaring, historik, etc. Og på den måde kan jeg bedre forstå, hvordan jeg skal passe på mine elever og samtidig udfordrer dem til at udvikle sig.

N

Reformer

N

Cardio Core

N

Barre

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking