Christina Præstkær Jørgensen

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?
For mig er yoga en indre oplevelse. Derfor har jeg fokus på fordybelse og på yogaens mentale, følelsesmæssige og energetiske aspekter.
Jeg har fokus på at opleve og skabe kontakt til kroppen og åndedrættet. På at flytte opmærksomheden fra de ydre omgivelser og mærke og lytte indad, og derved slippe spændinger og frigøre energi.
Min helt store passion er at kombinere yoga med lyd. Lyd gennem syngeskåle, gongs, instrumenter og chanting, som giver en ekstra kraftfuld virkning. At opleve hvordan lydenes vibrationer forplanter sig helt ned på celleplan, og kan give en følelse af, at sindet falder til ro.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?
En oplevelse af at komme til stede, at have skabt “kontakt” til sig selv og at mærke en ro og et nærvær, som forhåbentligt kan tages med ud i hverdagen. At være kommet lidt ud af hovedet, tilbage i kroppen, så det er nemmere at lytte til sig selv og kroppens signaler. At slippe spændinger og få frigivet mere energi i krop og sind.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?
Senses har lækre lokaler og faciliter. Der er en skøn atmosfære og dygtige undervisere. Og så er det muligt at træne både krop og sind.

Hvad motiverer dig til at undervise?
Jeg motiveres af at se den forskel som yoga gør for det enkelte menneske.
Hvordan velvære i krop og sind kan give os overskud og inspiration til at være den bedste version af os selv – især i perioder hvor livet giver os modstand.

N

Yin yoga

Senses

Sommerstedgade 5-7 1718 København V  

Kontakt os

Senses Sommerstedgade 5-7 1718 København V Telefon: 4844 7000 E-mail: senses@senses.dk CVR: 34465576 Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking