Mia Hjorth

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Mit mål som underviser at give eleverne en tryg, åben, præcis og sjov undervisning, hvor de kan fordybe, udfordre og udvikle sig både fysisk og mentalt. I min undervisning har jeg ofte fokus på at skabe ro, nærvær og glæde gennem musik, min stemme og at give eleverne tid til at mærke kroppen i hver enkelt yogastilling – også de mere udfordrende yogastillinger.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?

Jeg ønsker at eleverne skal tage det med sig, som de har brug for – om det er at lytte mere til sig selv, fordybe sig, være legende og eksperimenterende eller noget helt andet.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

Senses er nytænkende i og med at Senses løbende tilbyder variation og fleksibilitet i træningen gennem forskellige yogaformer og træningskoncepter. Det giver mig mulighed for at udvikle mig som yogalærer bl.a. ved at deltage i Senses forskellige kurser og workshops.

Hvad motiverer dig til at undervise?

Jeg motiveres af at se, mærke og høre om hvad yoga gør ved eleverne både under og efter en yogaundervisning, men også efter flere yogaklasser. Jeg er vild med den ro, det nærvær og den glæde jeg fornemmer hos eleverne under og efter en time, og så elsker jeg at se dem bevæge sig fra yogastilling til yogastilling og eksperimentere med nye måder at sammensætte og udføre stillingerne.

N

Hot yoga

N

Hatha yoga

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking