Anita Holm

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Jeg lægger vægt på at undervise passioneret og opmuntrende. Al forandring starter med bevidsthed og derfor lægger jeg vægt på, at man lærer noget i mine klasser. Jeg doserer detaljer og information omkring øvelser, åndedrættet og den mentale tilgang til yogaen i forhold til hvor den enkelte er i sin praksis.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?

Jeg ønsker, at mine elever skal opnå mere kropsbevidsthed, mere information omkring hvordan de bedst bruger deres energi i klassen og øget bevidsthed om, hvordan deres hjerne sommetider spiller én et puds.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

Jeg kan særligt godt lide, at der er mulighed for så mange forskellige yoga-stilarter, så man kan krydre sin undervisning med forskellige input.

Hvad motiverer dig til at undervise?

Jeg kan godt lide at hjælpe andre til at til at få det bedre, og jeg vil gerne dele alt det gode yogaen kan med andre. Jeg elsker specielt “aha”-øjeblikkene hos elever og følelsen af at have givet en god oplevelse videre.

N

Hot yoga

N

Yoga

N

Hatha yoga

N

Barre

N

Cardio Core

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking