Elisabeth Landgrebe

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?
Det er vigtigt for mig, at alle føler sig set og mødt i mine timer, og at eleverne har friheden til at lytte til deres egen krop og udfolde sig gennem praksissen. Jeg lægger vægt på at skabe en forbindelse mellem kroppen, åndedrættet og sindet og håber at kunne videregive en følelse af fysisk og mental styrke, accept og værdsættelse.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?
Det betyder meget for mig at skabe et trygt rum og en afslappende atmosfære, hvor alle føler sig godt tilpas og hvor praksissen kan være et afstressende og selvkærligt element i deres hverdag. Jeg bliver mindet om, hvorfor jeg underviser når eleverne fortæller om både de fysiske og særligt de mentale fordele, yoga kan give dem. Det kan være følelsen af at være blevet bragt tættere på det, som betyder noget for dem, sætte tingene i perspektiv eller kultivere en taknemmelighed. Det er for mig den største gave ved at undervise.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?
At underviserne er passionerede og brænder for det de laver, som en del af et større team.

Hvad motiverer dig til at undervise?
Det motiverer mig at kunne guide andre ind i en fordybende praksis, hvor de kan finde ro, nærvær og tid til dem selv. Jeg sætter pris på hvordan eleverne gennem yoga har mulighed for at eksperimentere og udforske bevægelse og skabe kontakt til deres krop og sind.

N

Hatha yoga

N

Yin yoga

N

Hot yoga

Senses

Sommerstedgade 5-7 1718 København V  

Kontakt os

Senses Sommerstedgade 5-7 1718 København V Telefon: 4844 7000 E-mail: senses@senses.dk CVR: 34465576 Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking