Caroline Haugsted

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?
Jeg lægger vægt på en god kropsholdning og sikkerhed i bevægelserne, så vi arbejder med kroppen på en sund måde og bygger styrke og smidighed op derfra. Alle niveauer kan være med, da der altid vil være en tilpasning for dig som er ny, og en viderebygning for dig, som har trænet længe og har brug for nye udfordringer.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?
Jeg ønsker at mine elever lærer at alle kroppe er forskellige, og at vi hver især søger vores egen måde at arbejde med kroppen på. I timerne søger vi vores egne grænser, og arbejder med kroppen ud fra hvor vi er i kroppen den dag. Og så mærker vi at for hver gang vi kommer, kan vi lidt mere. Jeg vil gerne dele med mine elever en glæde for at bevæge sig, en glæde ved at bruge kroppen og ved at få trænet godt igennem!

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?
Jeg kan godt lide, at der er et bredt udbud af hold, så medlemmerne kan træne kroppen ud fra forskellige, men lignende synsvinkler og få træning på et helheds-plan. Der er hold både til at træne cardio og styrke, til at arbejde med balance og kontrol, og til at komme ned i gear og spænde af. Og så mange kombinationer af disse. Det gør det et unikt sted at komme og træne, for man har mulighed for at dyrke det hele, både krop og sind.

Hvad motiverer dig til at undervise?
Jeg elsker at se deltagerne forbedre sig og se udviklingen hos dem fra gang til gang. Det, at hjælpe folk med deres kropsholdning, styrke, smidighed, og selvtillid generelt, er grunden til at jeg underviser, da jeg ser hos dem at det giver en øget livskvalitet.

N

Reformer

N

Barre

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS – telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.