Pernille Bertelsen

Hvad er din motivation for at undervise?

Jeg har danset siden jeg var 13 år, og som 18-årig rejste jeg til USA for at danse. Her begyndte jeg at undervise og ret hurtigt opdagede jeg det helt særlige magiske flow som opstår, når bevægelser, aktivitet, formidling, musik, klasseledelse og deltagernes engagement går op i en højere enhed. Som underviser får man det tilbage – som man giver ud – tifoldigt og mere til. At undervise fylder mig med energi, glæde og overskud til hverdagen, og det er den mest vidunderlige gave at kunne medvirke til at følge elevernes udvikling og medvirke til at tage deltagerne til et andet sted hen i træningen, end de var kommet hen hvis de havde trænet alene.

Hvad motiverer dig til selv at holde dig i gang?

Kroppen – som er den mest fantastiske maskine nogensinde opfundet. Alle kroppe i verden er jo forskellige og jeg arbejder med stor respekt for den individuelle krop. Kroppen i bevægelse har altid været mit personlige åndehul i en til tider hektisk hverdag, og det er i træningen at jeg lader batterierne op til alle livets aspekter.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

At jeg via faglig, evidensbaseret viden og mine erfaringer kan støtte, vejlede og assistere dig i at arbejde bedst muligt med lige præcis den krop du er blevet udstyret med. Jeg lægger i min undervisning vægt på, hvordan vi bedst lytter til de kropslige signaler (med respekt for dagsformen) og udfordrer eller anerkender kroppen i takt med denne kropslige dialog. En hjertevarm, engageret og glad stemning i øjenhøjde binder hele undervisningen sammen. Jeg ønsker at sende deltagerne hjem med en dejlig varm følelse af at have brugt hele kroppen på den gode måde – kombineret med et skønt mentalt frikvarter og et smil på læben.

N

Reformer

N

Barre

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking