Ida Johanne de Coninck Hugge

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Jeg lægger vægt på at skabe et frirum hvor der er plads til at være lige præcis den du er, med den krop du har taget med dig i dag. På en time hos mig arbejder vi med kropsbevidsthed, smidighed, styrke, udholdenhed, musikalitet og en smule lattermildhed. Jeg lægger vægt på, at vi skal have det sjovt, at vi skal få sved på panden, få gennemarbejdet kroppen og få kontakt til krop og sind.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?

Jeg ønsker, at du går derfra med løftet bryst, en blød og gennem-brugt krop, sved på panden og et smil på læben.
Jeg håber, at du går derfra med en lyst til at komme tilbage. Til at slippe alt andet udenfor og dedikere en time til kroppen og sindet.
At du bare vil slå dig løs og lade barnet i maven tag over. At der vil komme en forløsning og et overskud til resten af dagen(eller længere). Jeg ønsker at skabe et overskud og en glæde du kan bære med dig hvor end du går.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

Jeg kan særlig godt lide stemningen og roen der kommer når man træder ind af døren. Et frirum og en lille oase inde i byen.
Et escape. Hvor der de plads til mange forskellige muligheder for udfoldelse.

Hvad motiverer dig til at undervise?

Jeg bliver motiveret af vores fantastiske kroppe. Eleverne der hver dag udfordrer mig og udfordrer sig selv. Jeg motiveres af, at se den store udvikling der sker hos eleverne. Jeg motiveres af det fælles ønske der er på klasserne om at være der sammen og skabe et rum omkring vores krop i en time som bare er dedikeret til os. Jeg har selv arbejdet med egne skader og kommet ovenpå igen og ved hvor livsbekræftende det er, at kunne bevæge sig frit. Og hvordan det kan redde vores liv.

N

Kickstart forløb

N

Reformer

N

Barre

N

Hot Yoga

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking