Heidi Rasmussen

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Jeg lægger stor vægt på teknik, glæde, forståelse og nærvær i min undervisning. Jeg ønsker at se hver og en på holdet og at løfte og støtte mine elever. De skal sendes godt ud i deres liv.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?

De skal have en god oplevelse på alle planer, bestemt ud fra hvilken klasse eleven deltager i. Jeg ønsker, at de skal få en bedre kropsforståelse, så de kan mærke deres begrænsninger eller muligheder og være taknemmelig for det. De skal gerne gå herfra med glæde og være opløftet.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

Jeg føler mig hjemme og jeg føler at jeg hører til. Der er en skøn atmosfære og dygtige samt inspirerende kollegaer. Her er gode rammer med dejlige lokaler, nogle af salene er helt igennem fantastiske at undervise i. Der er fantastiske deltager og en bred vifte af hold til enhver smag.

Hvad motiverer dig til at undervise?

Min passion for alt, der har med krop og sind at gøre og passionen til at hjælpe og guide andre på vej. Jeg får selv rigtig meget glæde og jeg nyder at løfte folk og få folk til at få det bedre med dem selv.

N

Reformer

N

Barre

N

Hot yoga

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking