Michael Bjerrum

Michael Bjerrum underviser i Hot Yoga. og på Senses 100-timers yogalærer grunduddannelse.

Michael startede med yoga på grund af rygsmerter. Efter en sæson med husmor-yoga, var smerterne væk, og han var nysgerrig efter mere yoga. Michael er uddannet først hos Sats og siden hos Hamsa med en 200-timers yogalæreruddannelse. Herudover har han føjet til med 40 timers anusara teacher traning samt intensiv anusara træning svarende til 200 timer.

Hvad er din motivation for at undervise? Jeg kan se, at eleverne har det godt og går smilende ud efter klassen.

Hvad motiverer dig til at fortsætte med at praktisere? Kroppen vil altid forandre sig, så der er altid noget nyt at lære.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning? At eleverne får en god oplevelse med sig selv og deres krop gennem at undervise god og simpel yoga.

Hvad giver yoga dig? Yoga giver mig større indsigt i min egen krop. Bevidstheden om, at alt vil forandre sig, og at vi derfor skal nyde livet nu og her.

Hvad ønsker du, at medlemmerne skal tage med sig efter en klasse med dig? Et positivt syn på deres egen krop og en god fornemmelse i kroppen.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses? Der er flere ting. For det første har man mulighed for at træne hele kroppen. For det andet er det lokalerne lækre, og her er en god atmosfære.

N

Hot yoga

N

Yoga events og forløb

N

Yogauddannelse

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS – telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.