Jacqueline Thomasen

Hvad er din motivation for at undervise?

Mit fokus er i livet, og som yogalærer får jeg mulighed for at dele nogle af yogaens mange teknikker og metoder til et sundt og balanceret liv både mentalt og fysisk. Jeg elsker, at opleve den forskel jeg ser og mærker hos elever før og efter en klasse.

Hvad motiverer dig til at holde dig selv i gang? 

Det er primært  at have faste rutiner, og så det at jeg kan slet ikke forestille mig en tilværelse uden min yogapraksis. Yoga er blevet en fast del af min måde at være i livet på.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Som underviser lægger jeg vægt på god alignment både fysisk og mentalt, variation i bevægelsesmønstre, og at det opleves både sjovt, udfordrende og givende for deltagerene uanset niveau. Jeg spiller oftest musik på mine klasser og gør en dyd ud af gode playlister. Jeg lægger også vægt på at yoga også er relevant udenfor måtten.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

At de mange forskellige hold giver varierede muligheder bevægelse af kroppen, og som æstetiker værdsætter jeg de lækre rammer.

Jacqueline har studeret yoga både Internationalt og i Denmark. Hun har 500 timers  registreret yogalæreruddannelse i Anusara- og Rasa-yoga, der begge er funderet i en dyb filosofisk og praktisk tilgang til at se alt som en udfoldelse af livet.

Ud over at være yogalærer har Jacqueline en kandidatgrad i psykologi, og arbejder med erhvervspsykologisk konsultation og forskning.

N

Hot yoga

 

N

Yoga

 

N

Hatha yoga

 

N

Restorativ yoga

 

N

Yin yoga

 

N

Mindfulness

 

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS – telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.