Jacqueline Thomasen

Hvad er din motivation for at undervise?

Mit fokus er i livet, og som yogalærer får jeg mulighed for at dele nogle af yogaens mange teknikker og metoder til et sundt og balanceret liv både mentalt og fysisk. Jeg elsker, at opleve den forskel jeg ser og mærker hos elever før og efter en klasse.

Hvad motiverer dig til at holde dig selv i gang? 

Det er primært  at have faste rutiner, og så det at jeg kan slet ikke forestille mig en tilværelse uden min yogapraksis. Yoga er blevet en fast del af min måde at være i livet på.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Som underviser lægger jeg vægt på god alignment både fysisk og mentalt, variation i bevægelsesmønstre, og at det opleves både sjovt, udfordrende og givende for deltagerene uanset niveau. Jeg spiller oftest musik på mine klasser og gør en dyd ud af gode playlister. Jeg lægger også vægt på at yoga også er relevant udenfor måtten.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

At de mange forskellige hold giver varierede muligheder bevægelse af kroppen, og som æstetiker værdsætter jeg de lækre rammer.

N

Hot yoga

 

N

Yoga

 

N

Hatha yoga

 

N

Restorativ yoga

 

N

Yin yoga

 

N

Mindfulness

 

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking