Camilla Schnack Tellefsen

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Gennemarbejdning af hele kroppen, musikalitet, åndedræt og godt humør. Det er vigtigt for mig, at hver elev føler sig tryg i klassen og kan tage udgangspunkt i deres egen krop for dermed at få oparbejdet en god teknik, styrke, balance og smidighed.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?

En positiv oplevelse i kontakt med deres krop fra top til tå. At være blevet udfordret, og måske endda have haft en aha-oplevelse ift. øvelser, muskler, balance, rytme el. lign.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

Atmosfæren fra man træder ind ad døren. Jeg oplever en meget sund tilgang til det at træne – det handler om mere end opbygning af muskler og kalorieforbrænding. Udbuddet af klasser understøtter hinanden meget harmonisk, og giver hver elev mulighed for at starte akkurat, hvor deres krop og sind er.

Hvad motiverer dig til at undervise?

Jeg har en kæmpe passion for bevægelse og for kroppen. Det er en stor motivation for mig at videregive glæden ved at røre sig, kropsbevidsthed, at gøre kroppen stærkere og smidigere og samtidig kunne nyde sin træning – både fysisk men ikke mindst også mentalt. Jeg får enormt meget igen som underviser, og lærer selv nye ting i hver klasse.

N

Reformer

N

Barre

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking