Thilde Vesterby

Hvor stammer din interesse for yoga fra?

Det var det meditative i yogaen, der drev mig til yogamåtten. Jeg havde brug for noget, der kunne stilne tankerne, og det kunne yogaen bedre end noget andet. Jeg begyndte først på en regelmæssig yoga og meditationspraksis i 2006. Siden da har jeg været på masser af retreats, workshops og taget flere uddannelser, og yogaen er blevet en vigtig del af mit liv.

Hvad er din motivation for at undervise?

Bare udtrykket i elevernes ansigter, når de sætter sig op efter Shavasana er nok. Der findes ikke noget mere givende end at give yogaen videre. Jeg håber, at man efter en yogaklasse med mig, er kommet lidt tættere på sig selv.

Hvad motiverer dig til stadig at praktisere i dag?

Yogaen får mig til at stoppe op og være til stede i min egen krop. Det er en øvelse i disciplin at møde sig selv på yogamåtten (næsten) hver dag og være til stede med det, der er. Jeg bliver ved med at lære nye ting om mig selv via min praksis. Også ting, som jeg kan bruge udenfor måtten.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

Der er en dejlig stemning i Senses. Det skyldes alle de dygtige undervisere og receptionister og ikke mindst alle medlemmerne, der kommer i studiet.

N

Hot yoga

N

Restorativ yoga

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking