Rebekka Owe

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

På mine klasser lægger jeg vægt på at arbejde hele kroppen igennem, med fokus på vejrtrækning, bækkenbund og mave. Du skal komme ind og få fat i dit center, dit powerhouse. I yoga og pilates er det i essensen det samme vi arbejder med, vi bruger bare forskellige ord og angriber tingene lidt forskelligt. Også når du træner Cardio og Barre, er principperne det samme. Det er vigtigt at få god teknik, så man fra starten træner effektivt og intelligent. Jeg håber at videregive en god kropsforståelse, en lytten til dig selv, og at alle mine elever føler sig velkomne og trygge og 100 procent accepterede præcis som de er! Paradokset er jo at at du kun ved at blive dig selv 100 procent forandrer dig. Jeg ønsker at videregive en stærk tro på vores allesammens store potentiale.

Hvad ønsker du at dine elever tager med sig fra klassen?

Mine elever skal have det rigtig godt i kroppen, helst være glade og inspirerede og i kontakt med sig selv når de går fra mine klasser. Og jeg håber at de vil få blod på tanden og glæde sig til næste gang.

Hvad motiverer dig til at holde dig i gang?

Jeg er selv en flittig Yoga-, Pilates-, og alt mulig andet-udøver, og træner flere gange om ugen, så mit arbejde er min passion, og jeg elsker det. I Senses kan du træne hele paletten og behøver ikke at gå andre steder hen. Derfor vil man ofte møde mig på mine dygtige kollegers klasser.

N

Hot yoga

N

Yin yoga

N

Reformer

N

Kickstart forløb

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking